Όμορφο μάτι, πανεύκολη διαδικασία, λίγα -αν και ακριβούτσικα- υλικά. Ιδού:
Υλικά: (για 4-6 άτομα)
Εκτέλεση:
Ραντίστε με λίγο ελαιόλαδο.
Θολούρα και εδώ. |
Υλικά: (για 4-6 άτομα)
1 βάζο έτοιμες πιπεριές φλωρίνης (εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε πιπεριές κόκκινες, κέρατο, να τις ψήσετε μόνοι σας και να τις αποφλοιώσετε)
1 αβγό
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
πιπέρι
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
100 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
100 γρ. φέτα τριμμένη
λίγο ελαιόλαδο
Αδειάζουμε τις πιπεριές σε ένα πυρέξ. Λογικά θα είναι 4 κομμάτια. Προσοχή μη σας σπάσουν όπως τις βγάζετε.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε όλα τα υλικά εκτός από τις πιπεριές και το λάδι. Με το μείγμα αυτό γεμίζετε τις πιπεριές. Αν σας σκιστούν οι πιπεριές, δεν πειράζει, γυρίστε τες από την άλλη πλευρά και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Εκτός αν τις ξανασκίσετε εχεχ.
Ραντίστε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήστε τις πιπεριές σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 40 λεπτά. Θα το καταλάβετε ότι είναι έτοιμες όταν μοιάζει ψημένο το τυρί τους.
No comments:
Post a Comment